To Top

Benzersiz lezzetlere yolculuk...

Modern ve geleneksel Türk mutfağının en güzel örnekleriyle hazırlanan Dionysos menüsü, kendi çiftliğinde doğal olarak yetiştirilen ürünlerle, ödüllü şef Didem Şenol tarafından eğitilmiş şeflerimizin mutfağından masalarınıza sunulur... Doğanın kucağında, büyülü bir lezzet yolculuğuna davetlisiniz...

Yemek & Şarap Sunumları

Dionysos Teras

Eşsiz Kumlubük manzarası kucağındaki Al Fresco restoranımızda, konuklarımıza birbirinden özel Akdeniz lezzetleriyle karşılıyoruz.

Türkiye’den tatlar: Nar

Haftada bir kez, gurme restoranımız Nar’da 16 kişiye kadar hizmet veren “Türkiye’den tatlar” isimli degüstasyon menümüzü sunarız.

Şarap tadımı:

Haftanın iki günü birbirinden lezzetli Türk şaraplarını konuklarımızla birlikte deneyimliyoruz.

Zeytinyağı tadımı:

Haftanın iki günü Dionysos'taki özel sıkım Atölyemizde ürettiğimiz zeytinyağımız Amos’un tadına bakabilirsiniz.

Çiftlikte akşam yemeği:

Çitliğimizde mum ışığında akşam yemeği haftanın iki günü gerçekleşiyor.