top of page

Dionysos’ta yemek ve fine dining

Özel menü, modern ve modernin her yönünü sunmaktadır. Şefleri Didem Şenol tarafından eğitilen iki restoranımızda kendi yetiştirdiğimiz organik ürünlerimiz kullanılarak hazırlanan geleneksel Türk mutfağı (Time Out Ödülü Top İstanbul Chef 2010). Doğa ananın merkezinde lezzetlerin büyülü yolculuğu sizi bekliyor...

*Self-servis konaklamalarda bazı yiyecek deneyimlerimiz mevcut olmayacaktır. Self-servis konaklamalar sırasında ön sipariş menüsü sunacağız.

restoran-akşam.jpg
Dionysos Terrace

Akdeniz'in farklı lezzetlerini sunan Al Fresco restoranımız.

wine-tasting.jpg
Şarap tadımı

Misafirlerimizin Türk şaraplarının kalitesini deneyimlemeleri için haftada iki kez düzenlenmektedir.

tastes-of-turkey-nar.webp
Türkiye'nin Lezzetleri: Nar

Bu özel restoran maksimum 16 kişi kapasitelidir ve haftada yalnızca bir kez açıktır. Konsept, şarapla eşleştirilen 'Türkiye Lezzetleri' tadım menüsüdür.

olive-oil-tasting.jpg
Zeytinyağı Tadımı

Dionysos'taki zeytin sıkma odamızda zeytinyağı tadımımızı keşfedin.

Görüşler

seromoni-kanepeler-şampanya.jpg

"Kanepeler muhteşemdi, yemekler harikaydı ve veganlarla başa çıkıyordunuz ve bunun gibi glutensiz/süt ürünleri kullanmayan bir çocuk her gün yaşanan bir olaydı. Hiçbir şey çok fazla sorun değildi ve herkesin lezzetli yemekleri vardı. Bir içecek paketini tercih etmiştik ve bu son derece kaliteli ve akıcıydı. MÜKEMMEL!"

Elaine & Justin

bottom of page